Meny

Om Sparbanken Göinge

Våra kontor

Sparbanken Göinge har bildats av fem lokala banker i Hässleholm och Östra Göinge kommuner. Det är Sparbankerna i Farstorp, Glimåkra, Röke, Perstorp och Vinslöv som har gått samman och bildar Sparbanken Göinge. Vi har gjort detta föra att kunna erbjuda ännu bättre service eftersom våra gemensamma resurser ökar. Tillsammans kan vi göra saker som vi inte klarade på egen hand var för sig och detta kommer att gynna dig som kund. Vi i fyrklövern är även i fortsättningen Din lokala bank, som skall finnas kvar nära Dig och din ort med personlig service och bra villkor.

 

Bankens vinst går tillbaka till din bygd

Sparbanken Göinge är ett aktiebolag. Alla bolagets aktier ägs av fyra sparbanksstiftelser, en från vart och ett av de fyra sammanslagna bankernas verksamhetsområde. När det går bra för banken får stiftelserna utdelning på sina aktier. Denna avkastning skall stiftelserna använda till att satsa på saker som utvecklar den egna bygden. Det kan handla om kultur, idrott, näringslivet eller annat, som gör din hembygd ännu mer attraktiv att bo och verka i. Omtanken om det lokala kan om möjligt bli ännu starkare, tack vare denna sinnrika ägarlösning. Som kund är du delaktig i denna utveckling. 

Vår vision: Trygg Nära Personlig

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Analyser och rapporter

Swedbank gör ett stort antal analyser, om till exempel marknadsläge, börs och bolag. Vi tar också fram rapporter om hur politiska beslut påverkar enskilda individer, hushåll och företagare.

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken. Du hittar bland annat våra kundcenter för privatpersoner och företag, support, spärrservice och huvudväxel.

Ägarstiftelserna

Här hittar du mer information om våra Stiftelser som finns på våra fyra orter, Farstorp, Röke, Glimåkra och Vinslöv.