Hoppa till textinnehållet

e-faktura

Woman using her laptop at a coffee shop.

Det är en konkurrensfördel att kunna skicka och ta emot e-fakturor. Banken kan erbjuda lösningar oavsett företag och behov. Eftersom fakturorna hanteras med automatik minskas antalet fel och kan då ge en högre kvalitet på återredovisningen.

Skicka e-faktura

Elektroniska fakturor kan skickas via vår fakturaportal eller virtuella skrivare alternativt integreras med affärssystemet. Med tjänsten faktura i internetbanken finns även möjlighet till interaktiv kommunikation med kunderna via länkar på fakturan.

Ta emot e-faktura

Tar ditt företag emot många leverantörsfakturor? Gör det möjligt att ta emot fakturorna elektroniskt och låt banken hjälpa dig att få fart på e-fakturorna!

Affärssystem

Skickar ditt företag många fakturor till andra företag? Anslut ditt affärssystem till bankens e-fakturatjänst och få en helautomatisk lösning.

Fakturaportal

Fakturaportal passar dig som ska skicka ett mindre antal e-fakturor och som vill ha en enkel, prisvärd och säker lösning.

Fakturaskrivare

Bankens skrivare är en enkel och smidig lösning för att skicka alla företagets fakturor, både e-fakturor och pappersfakturor. Det går snabbt att komma igång och du behöver inte investera i nya system.

Internetbanken

Allt fler kunder vill ha sina fakturor till sin internetbank. Banken hjälper dig att skicka e-fakturor. Du får samtidigt en effektiv administration och sänkta kostnader.