I samarbete med KeplerCheuvreux får du tillgång till ett brett utbud av svenska, baltiska och andra nordiska börsbolag. Analytikerna tolkar, bedömer och paketerar stora mängder information för att du enkelt ska kunna ta del av den i din egen investeringsprocess.

Aktiellt

Aktiellt är en webbtidning med dagliga analyser och artiklar.
För att kunna läsa aktieanalyser i Aktiellt behöver du vara i inloggat läge. I internetbanken väljer du Värdepapperstjänsten under Spara/Placera i menyn och sen ”Artiklar och analyser” I appen väljer du ”Spara och placera” och sen nyheter i nedre högra hörnet och du loggar enkelt in med mobilt bank-id.

Till Aktiellt

Analyser du kan ta del av i Aktiellt

  • Aktienytt är ett veckobrev med korta bolagsanalyser och marknadskommentarer.
  • Morgonrådet är ett dagligt nyhetsbrev med bolagsanalyser och marknadskommentarer som uppdateras vid 9-tiden.
  • Swedbank Fokusportfölj är en aktieprodukt som består av de 8–12 aktier som vi anser har bäst avkastningspotential under de kommande 6–12 månaderna. Ges ut varannan vecka.
  • Swedbank Sektorfavoriter är en rankinglista där de aktier som för stunden anses vara bäst i varje sektor väljs ut. Ges ut varannan vecka.
  • Swedbank Trading är en mer kortsiktig produkt som letar kortsiktiga affärsmöjligheter där risk/avkastnings-kvoten bedöms vara fördelaktig. Ges ut på dynamisk basis och uppdateras varje vecka.
  • Teknisk analys OMX30 ger en vy på indexet OMXS30 baserat på teknisk analys. Ges ut en gång i veckan.